Köp trendiga smycken 2023

När du snabbt och enkelt vill förändra din outfit är det ett smycke du ska addera. Ett smycke kan nämligen skapa en helhet, förändra hela känslan och framhäva din personlighet. Här ska vi ge de bästa smyckestipsen för 2023.

Det finns många olika typer av smycken. Vi vill gärna tipsa om örhängen, halsband och armband hos edblad som erbjuder smycken med fantastisk kvalitet och hållbarhet. Ett smycke från Edblads kompletterar årets mode perfekt och fulländar din look varje dag.

Uttryck dig med ett smycke

Låt smycken vara lika självklara som kläderna du sätter på dig varje dag.

– Smycken för mig är ett sätt att uttrycka sig på! Det är så mycket mer än bara just smycken, säger modegurun Thérèse Hellström om smycken och fortsätter med att berätta att hon känner sig naken utan smycken.

Visst är det roligt att hålla sig uppdaterad på smyckestrender men om du köper smycken från Edblads kommer de att hålla säsong efter säsong. Addera därför gärna något trendigt smycke till din look men våga också bära dina favoriter.

3 smyckestrender just nu

Smycken ska du så klart använda både till vardags och till fest. Testa gärna ett riktigt statement-smycke, alltså ett smycke som verkligen syns och tar plats för en moderiktig höst. Det kan vara stora örhängen eller ett häftigt armband – lika coolt till vardagslooken som till festklänningen. För dig som inte gillar stora smycken går det lika bra att välja något tidlöst och elegant – det är alltid trendigt. Och på tal om den klassiska looken så är faktiskt pärlor helt rätt just nu. Pärlor i öronen eller runt halsen – valet är ditt!